Adrian Artene si-a adjudecat titlul de "Mister Tricoul Ud Mamaia 2012" GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 11:05

Adrian Artene, prezentatorul show-ului “Cancan TV’ de la Kanal D, a venit vineri, 13 iulie, pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, si a intrat direct in toiul actiunii, pe terenul de volei.

 Adrian Artene a facut un adevarat spectacol, a dat pase spectaculoase, in strigatele celor de pe margine, s-a aruncat in nisip fara menajamente, s-a urcat pe plasa, a ingenuchiat sub aceasta si s-a rugat la zeul voileiului, poate, poate va fi milostiv cu el. Eforturile nu i-au fost zadarnice, Artene si echipa lui iesind invingatori la puncte, in apaluzele turistilor veniti sa priveasca meciul. Cateva rani usoare pe picioare au fost pretul platit de vedeta pentru victorie.


In loc sa si le oblojeasca si sa se tina departe de competitii si pericole, Artene s-a inscris apoi la concursul de fotbal din piscina special amenajata pe plaja Kanal D Summer Studio. A preferat sa intre in dreptunghiul gonflabil nu la bustul gol, ca toti ceilalti concurenti, ci imbracat in tricoul cu inscriptiile postului.

Artene, “fiara” din piscina

Ud din cap pana in picioare, Artene s-a dezlantuit si la fotbal, uimindu-i pe coechipieri si pe adversari cu energia lui si, dupa cum chiar el povesteste, cu patratelele de sub tricoul mustind de apa.



“Am avut strategie. M-am inscris la concursul de fotbal in piscina ca sa castig titlul de prin lipsa contracandidatilor. Dupa cum ai observat, am fost singurul concurent cu tricou. Tricou care, dupa ce s-a udat bine, mi-a pus abdomenul in valoare, mi-a scos patratelele in evidenta J. Am avut un foarte mare succes in randul barbatilor, pe femei le astept zilele urmatoare la concursurile de fotbal in piscina organizate special pentru ele “, a spus Adrian Artene.


Actiunea continua pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, unde sunt asteptati toti cei care isi doresc sa sparga monotonia si sa se distreze alaturi de vedetele postului Kanal D.