Saptamana PATIMILOR pentru Bianca Dragusanu: i-a murit bunica iar tatal e in SPITAL! Vezi aici cum se simte vedeta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:23

Abia si-a inmormantat bunica si a fost nevoita sa-si vegheze tatal pe patul de spital. Bianca Dragusanu traieste cele mai cumplite momente din viata ei.

Invitata in platoul emisiunii CanCan TV, vedeta si-a dezvaluit necazurile.

 

"Eu nu am voie sa fiu deprimata pentru ca sunt oameni care se bazeaza pe mine si au nevoie de mine. Familia mea are nevoie de mine iar eu nu imi permit decat sa fiu un sprijin pentru ei".

 

Bianca a dezvaluit ca in ultima saptamana a trait lucruri pe care nu credea ca le va trai si carora nu credea ca va putea sa le faca fata.

 

"In utlima saptamana chiar am avut multe evenimente la care nu ma asteptam. In afara de faptul ca am fost anuntata ca bunica mea a murit am aflat ca si tata e grav bolnav, internat in spital".

 

Bianca a povestit momentul despartirii de bunica ei.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Dupa

3 saptamani de spital au dat-o acasa pentru ca nu mai aveau ce sa-i faca. Cu cateva ore inainte sa ajung eu intrase intr-o coma profunda. M-am pus in pat langa ea. Nu va pot descrie imaginea. Totul era rece si am strigat-o, i-am zis ca am ajuns. Atmosfera era una foarte apasatoare si sufocanta de-a dreptul. In cele din urma s-a dus".

 

Vedeta a dezvaluit ca imediat dupa ce s-a stins bunica ei prioritatea numarul 1 a devenit tatal ei, despre care nu stia cum se simte.

 

"Nu mi-am permis sa fiu deprimata pentru ca am constientizat in permanenta ca trebuie sa am grija si de tatal meu. In ziua inmormantarii bunicii am plecat la Petrosani pentru a vedea care este starea lui de sanatate. L-am intalnit intr-o conditie fizica surprinzatoare. Ori incerca sa mascheze durerea prin care trece, ori incerca sa para linistit, doar ca sa ma protejeze. Nu a vrut sa-mi spuna ce are, insa intr-un final am aflat.

Urmeaza sa il internez la Cluj pentru a-l opera".

 

Bianca a recunoscut ca a plans in tot acest timp, insa a evitat sa faca acest lucru de fata cu cei dragi.

 

"Am plans, dar nu de fata cu ei. Imi iubesc foarte mult familia si prietenii. Vom trece si peste aceste necazuri, pana la urma totul este firesc".