Parc de joaca de 2 milioane de euro, amplasat ilegal VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 21:50

Doua milioane de euro, atat a scos din buzunar Primaria Timisoarei pentru amenajarea acestui parc.

 Edilii l-au inaugurat in urma cu o luna cu surle si trambite si sustineau ca va fi pe gustul timisorenilor. Dar ...se pare ca s-au cam inselat.

De cand a dat caldura, acest tobogan abia amplasat in parcul din centrul timisoarei s-a transformat in grea proba de incercare pentru copii. Cum soarele bate direct in inoxul din care este construit locul de joaca, micutii risca sa se aleaga cu arsuri.


Dupa ce a investit bani frumosi in reabilitarea parcului, primaria a aflat ca trebuie sa schimbe totul pentru ca nimic nu este construit legal. Nu doar toboganele sunt ilegale. Caruselul amplasat la intrarea in parc nu are autorizatie de functionare, asa ca utilizarea lui este interzisa.

Reprezentantii primariei ridica neputinciosi din umeri dupa ce institutia a fost amendata cu zece mii de lei de inspectorii OPC. Spun ca s-au instalat la carma orasului de curand, asa ca au dispus o ancheta interna.
In caietul de sarcini se precizeaza negru pe alb ca in parc vor fi tobogane. Nu se specifica si din ce material, asa ca edilii dau vina pe firma care a importat jucariile din Germania.

Pe langa cele doua milioane de euro investite si zece mii de lei amenda, reprezentantii primariei promit ca nu vor mai aloca nici un ban pentru Parcul Copiilor. Autoritatile spera ca toboganele sa fie inlocuite gratuit de firma care le-a instalat.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.