PLANURILE SECRETE ale lui Tom Cruise pentru a o pastra pe Suri, fiica lui, in biserica scientologica

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:23

Katie Holmes si-a dorit atat de tare ca fiica ei sa nu aiba nimic de-a face cu scientologia incat a insistat ca o clauza in acest sens sa fie inclusa in intelegerea de divort.

Insa, potrivit apropiatilor lui Tom Cruise, acest lucru nu il va opri pe actor sa-si indoctrineze fiica de doar 6 ani. Se spune ca aparentul divort amiabil dintre cele doua vedete este un fals si ca lucrurile sunt de fapt mult mai complicate.

 

Actorul in varsta de 50 de ani se pare ca a planificat introducerea lui Suri in scientologie de multi ani si ca nu este dispus sa cedeze atat de usor.

 

"Tom va face orice pentru a o indoctrina pe Suri. Va pune totul la bataie: casele pe care le are, avioanele, toate cele 250 de milioane de dolari pe care le are. Este hotarat sa cheltuiasca si ultimul banut pentru a pune mana pe Suri", a declarat o sursa apropiata actorului.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Se

spune ca inainte ca cei doi sa se desparta, Tom Cruise deja incepuse practicile controversate asupra fiicei lui fara ca Kate sa stie, supunand-o la un stres mental si emotional menit sa o aduca pe calea luminii.

 

Mai mult, Tom este acum extrem de furios pentru ca nu se astepta ca fosta lui sotie sa ii faca asa ceva.

 

"Sunt lucruri foarte dure, iar Suri are doar 6 ani! Kate a vazut deja o schimbare in randul comportamentului micutei.

Tom a fost socat de meticulozitatea cu care Kate a planuit acest divort pe la spatele lui, cand totul parea a merge excelent. E devastat de acest lucru, iar totul s-a transformat acum in furie", spune aceeasi sursa.

Foto: Hepta.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.