Matusa Vioricai din Clejani S-A IUBIT cu Ionita inaintea ei! Vezi ce dezvaluiri a facut

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:24

Viorica si Ionita din Clejani sunt familia perfecta. Sunt mereu unul langa celalalt, canta impreuna pe scena si se completeaza reciproc.

Putini stiu insa ca inainte de a se casatori cu Viorica, Ionita a avut o relatie chiar cu matusa acesteia. Invitata la CanCan TV, Gabi a dezvaluit mai multe detalii despre situatie.

 

"L-am cunoscut pe Ionita la varsta de 17 ani jumate. El avea 21 de ani. La acea vreme Viorica avea 14 ani. L-am cunoscut prin o matusa de-a lui. Lucram amandoua la o intreprindere si mi-a zis sa-mi faca cunostinta cu un baiat".

 

Ea a spus ca atunci cand s-au intalnit a fost dragoste la prima vedere.

 

"A fost dragoste la prima vedere cand ne-am intalnit. Imediat dupa ce ne-am cunoscut am fost la film. Nu vorbeam prea mult, ne priveam. Ne-am sarutat chiar la film, la prima intalnire".

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Matusa

Vioricai a declarat insa ca povestea lor nu a durat decat un an, ruptura intervenind dupa 2 luni in care nu s-au vazut deloc pentru ca au fost extrem de ocupati.

 

"Povestea noastra nu a durat insa prea mult, aproape un an. Nu ne vedeam zi de zi pentru ca eram ocupati. Am apucat in acest timp sa ne cunoastem bine. A fost o rupere de o luna-doua, aveam foarte multe cantari si nu ne-am mai vazut.

Asa s-a terminat tot. Tot la o nunta l-am intalnit si pe actualul meu sot".

 

Gabi a tinut sa sublinieze ca intre ea si Ionita nu a fost nimic mai mult decat 2 saruturi.

 

"Intre noi doi au fost 2 saruturi si atat. Nimic mai mult. In etnia noastra nu se practica asa ceva".