Andrei Nastase si-a vizitat tatal. Uite ce i-a dus politicianului la inchisoare! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:24

In jurul pranzului, Andrei, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, a venit sa-si vada tatal la inchisoare.

 Este a treia vizita de cand Adrian Nastase a ajuns dupa gratii. De data aceasta, Andrei a venit singur, fara mama sa, Dana Nastase. Surprinzator, nu i-a adus mancare tatalui sau, ci un televizor: nou-nout, abia cumparat din magazin. In cutie si sigilat. Probabil ca fostul premier se plictiseste intre patru pereti si are nevoie de informatie.

Pe langa televizorul LED, Adrian Nastase a primit si cateva carti sa-i tina de urat.
Mai exact, seria despre dinastia Tudorilor si povestea sangerosului rege Henric al VIII-lea in limba franceza. Are oare nevoie fostul premier de o incursiune in biografia unui personaj puternic in asa fel incit sa poata rezista dupa gratii?

Andrei Nastase a asteptat minute bune ca sa poata intra in penitenciar. A schimbat cateva vorbe cu un domn in sala de asteptare. Ca de fiecare data, fiul nu a intrat prin locul obisnuit de vizitare, ci pe la poarta de acces a angajatilor.
Bagajele i-au fost verificate si scanate atent. A stat de vorba cu tatal sau doar 45 de minute si i-a lasat cadourile. La iesire, nu a fost prea darnic in declaratii.

La ultimele doua vizite doar Andrei a venit sa-si vada tatal. Dana Nastase nu suporta, se pare, sa-si vada sotul inchis. Acum doua saptamani, i s-a facut rau la iesirea din penitenciar.  De cand Adrian Nastase a ajuns la penitenciarul Rahova, a devenit o vedeta printre ceilalti detinuti si familiile lor.
Toata lumea este curioasa sa afle care este traiul fostului premier dupa gratii. Unii isi pun chiar intrebari.

Se pare Adrian Nastase are parte de acelasi meniu ca toti detinutii din spitalul penitenciar Rahova, devreme ce astazi nu a primit nimic de mancare, ci doar un televizor si carti. Pentru ca este bolnav de diabet, fostul premier mananca putin si des, de 5-6 ori pe zi, iar meniul este compus in principal din pâine de graham, carne de pui si multe legume si fructe.