Cornelia Catanga, criza de isterie in direct! Afla ce a adus-o in pragul disperarii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:25

Cornelia Catanga si sotul ei, Aurel Padureanu, au venit in platoul "CanCan TV". Cei doi sunt suparati ca fiul lor, Alexandru Padureanu nu a trecut examenul de bacalaureat.

 Numai parinte sa nu fii! Cornelia Catanga si sotul ei sunt constienti de talentul muzical al fiului lor, insa ii supara faptul ca acesta a neglijat scoala. Parintii au facut tot posibilul ca fiul lor sa poata trece examenul maturitatii. L-au dat la meditatii si au avut grija ca totul sa fie in ordine. Dar Alexandru, fiind la varsta iubirii fragede, s-a indragostit. Parintii lui au povestit la" CanCan TV" ca Alexandru obisnuia sa piarda noptile vorbind la telefon cu iubita lui.
Spre disperarea parintilor, Alexandru era din ce in ce mai obosit, Cornelia Catanga dezvaluind ca uneori, fiului ei ii era greu sa se trezeasca din cauza noptilor pierdute la telefon cu iubita lui.

 

Comentariile negative la adresa elevilor care nu au reusit sa treaca Bac-ul au mahnit-o pe Cornelia Catanga ca si mama. Insa cantareata a luat foc cand l-a auzit pe Alin Galateanu la" Drept la tinta" atacandu-i pe copiii de vedeta care au picat Bac-ul.

Cornelia Catanga s-a aprins si mai tare cand l-a auzit prin legatura telefonica directa la "CanCan TV" pe Alin Galateanu. Cantareata i-a spus raspicat criticului de moda ca nu are dreptul sa vorbeasca despre fiul ei si nici sa nu il compare cu alti copii, fie ei si de vedeta." Fac tiganie din cauza asta", a continuat Cornelia Catanga care a recunoscut ca este o adevarata leoaica cand vine vorba de fiul ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”