I-a dat foc prietenului cu care statea sub acelasi acoperis! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 18:20

Barbatul incendiat este in stare foarte grava. Are arsuri in proportie de 60 la suta iar medicii il supravegheaza permanent.

 Cei doi barbati erau prieteni foarte buni. Traiau impreuna sub acelasi acoperis de mai bine de doi ani, undeva la marginea localitatii timisene Giroc. Unul dintre ei l-a luat in gazda pe celalalt, pentru ca ramasese fara permis de conducere si avea nevoie de un sofer.

Ieri dupa-amiaza, cei doi au petrecut ore intregi la un pahar. Fiind prieteni buni, erau obisnuiti sa-si petreaca mare parte din timp impreuna.
Motivul gestului pare incredibil. Agresorul i-a reprosat prietenului sau ca miroase a transpiratie.

Dupa ce i-a dat foc prietenului sau, agresorul a fugit cat l-au tinut picioarele. Victima in schimb, a gasit puterea sa se tarasca cateva strazi, pana a ajuns la un magazin unde a cerut ajutor.

In timp ce medicii fac toate eforturile sa-i salveze viata, politistii rascolesc satul in lung si-n lat, pentru a-l gasi pe agresor.





 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.