Faceti cunostinta cu Duncan, un paparazzo englez care s-a indragostit de Maramures VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 19:05

Ca un adevarat maramuresean! Asa ne-a intampinat mister Duncan, unul dintre cei mai cunoscuti paparazzi din Londra, care, satul sa alerge dupa fotografii cu celebritati, a ales o altfel de viata.

Duncan impreuna cu familia sa a cumparat mai multe case in Breb, o localitate la poalele muntilor Gutai. Nici nu se gandeste sa se intoarca in Anglia, atat de mult ii plac peisajele din zona si traiul tihnit.

Prima data cand a pus piciorul pe pamant romanesc, Duncan a simtit, pur si simplu nevoia de a ramane aici. Era intr-o vacanta in Maramures, iar ospitalitatea oamenilor, peisajul si traditiile l-au cucerit definitiv.
Indragostit de traditiile locului, fotograful englez nu a rezistat ispitei si si-a cumparat opt case vechi pe care le-a restaurat impreuna cu familia sa. Prin simplitate si putin confort, Duncan spera sa-i imprezioneze pe prietenii sai londonezi care ii vor calca pragul proprietatilor. Pentru el, Maramuresul este o zona de poveste care merita promovata in intreaga lume, iar englezul asta incearca sa faca. Duncan si sotia sa ajutati de localnici au incercat sa pastreze stilul specific fiecarei case cumparate.
Sunt foarte mandri de ceea ce au realizat!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.