Tavi Colen ii da replica finei sale: "Nu stiu cu ce drept a vorbit despre lucruri din viata mea personala. Nu ma intereseaza astfel de scandaluri" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 15:15

Otilia Munjean, fina lui Tavi Colen, a dezvaluit ieri la CanCan TV detalii legate de modul in care fosta iubita a cantaretului ii creste copilul.

Ea a spus ca Tavi s-ar afla in depresie pentru ca fiul sau ar fi neglijat si nu ar primi atentia si educatia de care are nevoie la aceasta varsta.

 

"Tavi sufera incredibil pentru ca fiul lui a ramas pe mana acestei femei, care este sub orice critica", a declarat Otilia Munjean.

 

Invitat in platoul emisiunii "Draga mea prietena", Tavi Colen a marturisit ca cea care a venit ieri seara la CanCan TV este intr-adevar fina lui si a adaugat ca nu intelege de ce a ales sa

faca toate aceste lucruri publice.

 

"Cea care a aparut aseara la CanCan TV este fina noastra, i-am botezat copiii. Nu stiam ca va veni la TV ca sa spuna toate aceste lucruri si nici nu ma intereseaza. Nu inteleg de ce trebuie sa vii sa povestesti despre viata altuia. Eu nu as face asa ceva niciodata, pentru ca nu ma intereseaza, nu am niciun drept".

 

El a spus ca nu il intereseaza  astfel de scandaluri.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"Este problema mea cum imi cresc copilul. Ma intereseaza sa-mi cresc copilul cat mai bine, atat cat pot eu de bine si atat cat ma pricep de bine.

Daca nu ma pricep invat si intreb. Daca unii sau altii isi dau cu parerea e problema lor. Nu ma intereseaza niciun fel de scandal vis-a-vis nici chiar de mine ca artist".

 

Artistul a adaugat ca nu vrea ca fiul lui sa devina subiectul unor scandaluri.

 

"Nu vreau ca acest copil sa devina subiect de cancanuri, de discutii pentru nimeni.

Este copilul meu si este problema mea cum il cresc. Atat. Ce face fosta mama a lui, ce face fina mea le priveste".

 

Tavi Colen a marturisit ca are o relatie foarte stransa cu fiul lui si ca Elena, fosta lui iubita si mama copilului, nu s-a opus niciodata acestui lucru.

 

"Am o relatie foarte stransa cu baietelul meu.

 Elena nu se opune acestui lucru si nu s-a opus niciodata. Plecam in vacante, mergem la pescuit, avem multa treaba. Ieri seara am fost in parc cu fiul meu, am jucat fotbal. Facem asta in fiecare seara".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.