Cei mai tineri FANI "Draga mea prietena" vor fi PREMIATI! Afla ce puteti castiga

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:27

In cadrul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea Toader a avut loc un concurs in cadrul caruia se va stabili care este cel mai tanar fan "Draga mea prietena".

Toti cei care au trimis fotografii pe adresa de mail a emisiunii" Draga mea prietena" au intrat in concurs si in urma unei trageri la sorti va fi ales si cel mai tanar fan. Cine nu a apucat sa trimita imagini o va putea face si la toamna cand se va relua concursul. "Vad ca a fost una care v-a placut foarte mult voua", a spus Gabriela Cristea Toader.

 

Pe 26 iulie atunci cand se va incheia difuzarea tuturor copiilor pe post vom avea si trei premii oferite de KinderKraft- le putei vedea in materialul video atasat articolului.  "Vom face o extragere la momentul respectiv si vom afla care sunt cei trei norocosi castigatori", a mai adaugat Gabriela.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Citeste AICI regulamentul!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.