Terapie SOC: Wanda si-a schimbat sangele sa para mai tanara. La 36 de ani arata ca la 20!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 08:20

A fost la Londra ca sa-si faca o procedura de intretinere "Se extrage sangele, practic il trateaza cu nutrienti", ea l-a schimbat deoarece isi doreste sa sa para mai tanara.

"Daca vreti sa slabiti practica sex la greu, dar nu, nu mai asta. Esti fericit si in momentul in care ai si o viata sexuala activa, plus ca este benefic pentru organism", a mai spus Wanda.

 

"Daca noi nu avem o relatie serioasa inseamna ca noi avem o problema. Niciodata sa nu uiti de tine incearca sa fii frumoasa pentru tine, in primul rand.

Am avut o relatie cu un medic chirurg cardio si cand mi-am schimbat sangele si am discutat cu Andrei despre acest subiect. In afara faptului ca parul albeste si facem riduri, in interior organele imbatranesc si acest procedeu il poate face oricine, daca aduna cativa banuti. Interventia a fost cateva sute de euro", a mai povestit Wanda.

Aceasta a spus pana la urma ca procedura se face in mai multe etape, iar intreg tratamentul poate ajunge pana la cateva mii de euro.

"Exista si riscuri poti sa faci infectii".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Dragostea, sexul si prietenia merg impreuna foarte bine", a mai adaugat Wanda, in finalul interventiei ei in cadtul emisiunii "CanCan TV".