Arata si prietenilor tai cat de bine te DISTREZI pe plaja Kanal D si noi te vom premia. Intra AICI in CONCURS!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:28

Ce faci vara asta? Fa-ti bagajul si hai cu noi la mare cauta sa ajungi pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia si intra direct in gasca vedetelor Kanal D! Baga-te in concursurile de pe plaja si arata-ne ca esti un adevarat vanator de comori si de distractie, iar vedetele Kanal D te vor premia pe masura.

Esti pe plaja Kanal D si vrei ca prietenii tai sa-ti fie alaturi? Noi iti oferim posibilitatea de a le arata cat de bine te distrezi si mai mult decat va oferim posibilitatea de a castiga premii surpriza la fata locului.

 

Intra pe pagina de oficiala de Facebook Kanal D  - https://www.facebook.com/KanalDRomania da LIKE  uploadeza o poza cu tine sau cu prietenii tai, in cele mai amuzante situatii surprinse pe plaja Kanal D si vei fi rasplatit la fata locului cu un premiu surpriza.

Dupa ce ai uploadat poza in aplicatia de Facebook, imaginea va aparea pe peretele tau, iar prietenii tai vor sti unde si cu cine te distrezi la mare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Intra AICI in CONCURS!