Dana Savuica: "In vacanta am aflat ca sotului meu ii place sa fie filmat"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:28

A aniversat 19 ani de casnicie si tocmai s-a intors din cea de-a 19-a luna de miere, este vorba despre Dana Savuica.

"A fost foarte frumos, noi in fiecare an incercam sa avem o escapada romantica ca sa ne realimentam pasiunea si dragostea. Casnicia noastra a durat pentru ca am crescut impreuna, practic noi ne-am cladit viata impreuna poate chiar am avut motive, dar cand faci ceva impreuna este foarte dificil sa te desparti. Nu cred ca este o solutie sa stai sa-ti reprimi sentimentele sau nu stiu ce frustrari. Nimic nu este sigur pe lumea asta, dar intr-o relatie trebuie sa faci in asa fel incat sa nu-i ranesti sentimentele persoanei de langa tine.
O familie nu se poate destrama doar de la o aventura de o noapte"
, a povestit Dana Savuica.

 

Intrebata daca si-ar ierta barbatul daca ar avea o aventura de-o noapte aceasta a raspuns ca da. "Este foarte usor sa vorbesti asa ca mine, dar sper din tot sufletul sa u ajungem sa ne spalam rufele murdare in public si daca ajungem in acest punct sper sa-l depasim pentru ca eu tin foarte mult la familia mea si la el", a mai spus Dana.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"In prima dimineata cand ne-am trezit si aveam un balcon superb si amndoi ne-am trezit la cinci dimineata si am inceput sa ne pozat pe terasa, poze in care era destul de decenti", a mai marturisit aceasta.

Dana a marturisit ca se mai numeste si Sanda, nume de care nu este incantat deloc si de aceea nu a vrut sa spune decat dupa ce Andreea Mantea a insistat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.