Razboi in Parlamentul Romaniei. Vor fi inlocuiti Vasile Blaga si Roberta Anastase? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:28

USL intentioneaza sa schimbe sefii celor doua camere ale parlamentului. PDL a parasit sala, iar social-liberalii au deja doua propuneri in locul lui Vasile Blaga si a Robertei Anastase.

USL si-a propus sa faca schimbari majore. De la Avocatul Poporului, pana la sefii celor doua Camere ale Parlamentului. Intr-o prima faza, au cerut revocarea Avocatului Poporului. Ulterior, au depus cererile pentru inlocuirea sefilor Senatului si Camerei Deputatilor. Surse din USL spun ca propunerile Uniunii pentru cele doua posturi sunt: Crin Antonescu la Senat si Valeriu Zgonea la Camera Deputatilor. Numai ca actualii presedinti spun ca nu vor accepta sa convoace o sesiune extraordinara pe aceasta tema din motive de constitutionalitate.


De altfel, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca Victor Ponta si Crin Antonescu" au declansatul Jihadul impotriva Romaniei democratice" si ca toate cererile USL privind revocarile din functie" duc spre dictatura

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.