Acesta este MOTIVUL DIVORTULUI dintre Katie Holmes si Tom Cruise

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:29

Picatura care a umplut paharul casniciei dintre Katine Holmes cu Tom Cruise a fost dorinta tatalui de a-si trimite fiica in varsta de sase ani intr-o deplasare cu o grupa scientologica extrem de indoctrinata, potrivit TMZ.

Aceasta organizatie este cunoscuta pentru faptul ca atentia lor se concentreaza mai mult asupra copiilor si tinerilor, iar cei din urma sunt trimisi sa locuiasca o perioada cu reprezentantii Bisericii Scientologice, fara parinti.

 

Sursele TMZ sustin ca Tom Cruise si Katie Holmes au avut nenumarate discutii si certuri in ceea ce priveste indoctrinarea micutei Suri catre religia urmata de tatal ei. Organizatia Marii a fost deseori comparata cu tabara in care regimul este unul foarte strict, conditii ca-n armata.

Nava Freewinds, a fost si locatia in care Tom Cruise si-a sarbatorit ziua de nastere, in 2004 alaturi de toti membrii organizatiei.

 

Katie Holmes cunoaste foarte bine ceea ce se petrece pe nava respectiva deoare s-a imbarcat si ea in anul 2005. Se pare ca in primul interviu acordat dupa intoarceare din aceasta croaziera iar privirea ei era rece si pierduta. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Intr-un

final Katie a hotarat ca singura modalitate prin care o poate salva pe Suri este divotul de Tom si cererea custodie, doar asa poate impiedica ca fiica lor sa nu fie indoctrinata.

 

Sursa: TMZ

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.