Oameni fara suflet: un pui de urs este luat de langa mama lui pentru a fi vandut pe piata neagra VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 08:45

O asociatie de protectie a animalelor a publicat pe internet un video filmat cu camera ascunsa in care prezinta modul in care doi angajati ai unei gradini zoologice din Ucraina fura un pui de urs de langa mama lui pentru a-l vinde pe piata neagra.

In imagini se vede cum animalul in varsta de doar 4 luni, pe nume Nastia, este bagat cu brutalitate intr-o cusca improvizata de dimensiuni reduse.

 

Puiul este agitat si isi cheama cu disperare mama pentru a-l salva. Aceasta insa nu poate face nimic, fiind oprita de gratiile adapostului.

 

Dupa ce, in cele din urma, reusesc sa bage puiul in cusca, unul dintre barbati, enervat probabil de zgomotele produse de pui, il loveste cu putere in spate.

 

Asociatia a reusit sa gaseasca si locatia unde a fost dus puiul, care urmeaza sa fie vandut pe piata neagra. Annika Lürßen, un expert in viata ursilor, spune ca aceasta separare brutala va avea efecte iremediabile asupra micului urs.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"Daca ne

uitam la comportamentul lui din noua locatie putem observa ca puiul a devenit foarte agresiv, ceea ce nu este normal", spune expertul.

 

Amir Khalil, presedintele asociatiei care a surprins aceste imagini, spune ca sunt cele mai socante secvente pe care le-a vazut de cand activeaza in acest domeniu.
 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.