Ioana Maria Vlas ii da sfaturi lui Adrian Nastase de cum sa reziste in inchisoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 18:55

"Mama FNI", Ioana Maria Vlas, a stat mai bine de sase ani in inchisoare.

 Stie mai bine ca oricine ce trebuie sa faci ca sa rezisti intr-un astfel de mediu. A trecut prin multe greutati si are cateva sfaturi pentru Adrian Nastase. Viata dupa gratii e dura, insa nu imposibila. Ii recomanda chiar sa scrie un roman.

Si nu doar atat! Vlas il statuieste sa fie un om sociabil si sa incerce sa lege prietenii dupa gratii. Intamplarile din viata detinutilor sunt captivante si doar asa va putea uita propria suferinta.


In inchisoare, mama FNI si-a descoperit chiar talente nebanuite. A castigat locul trei la un concurs de poezie. Scrisul si rimele i-au fost alaturi, pe post de terapie. Poate oare Adrian Nastase sa o intreaca?

Intre timp, familia Nastase incearca sa revina la o existenta normala. E inca greu si supararea li se citeste pe chipuri. Adrian Nastase intra in viata de zi cu zi de dupa gratii.
A primit astazi la penitenciarul Rahova numar de detinut.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.