Pregatiti-va portofelele: energia electrica SE SCUMPESTE de la 1 iulie cu 5%

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:31

Preturile energiei electrice pentru toate categoriile de consumatori vor creste, la 1 iulie, în medie cu 5%, a anuntat astazi Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei.

Masura de scumpire este justificata, printre altele, de necesitatea corelarii costurilor de productie, transport si distributie cu rata inflatiei, care cumulat pentru 2010 si 2011 a depasit 13%.

 

Decizia ANRE este justificata si de costurile cauzate de o directiva europeana, care impune statelor membre protejarea consumatorilor prin impunerea unor cerinte de informare a acestora, dar si de sustinerea cantitatilor de energie care vor fi produse din surse regenerabile.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Tarifele si preturile reglementate la energie nu au mai fost modificate de la 1 ianuarie 2010.

 

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.