Divort cu scantei in plina strada VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:31

Femeia, care nu-si mai revine din soc, sustine ca a fost atrasa intr-o capcana.

 Sotul cu care e-n divort i-ar fi spus ca vrea sa-si vada copilul. A astepat-o sa iasa de la munca si, fara sa stea pe ganduri, ar fi batut-o si-ar fi incercat sa-si rapeasca fiul, pentru ca n-ar fi fost lasat sa-l ia de bunavoie.

Pentru ca s-a opus, individul s-a napustit asupra sotiei cu pumnii si cu picioarele, spun martorii. Partas la scenele violente a fost si cumnatul ei, sustine femeia.


Ca sa-si apere puiul si asa speriat, femeia a sarit ca o leoaica! L-a prins in brate si nu i-a mai dat drumul. In continuu a intrebat daca jandarmii ii vor lua copilul.

Scandalul a fost oprit de politia locala, nu inainte ca fratii sa fi vrut sa-i pocneasca si pe oamenii legii, dupa cum spun martorii.

Cei doi frati, care au provocat scandalul, n-au plecat cu mainile goale si asta pentru ca politistii le-au dat cate-o ameda de 200 de lei.
Atitudinea sotului ar putea sa-l coste scump, insa, in instanta, cand se va decide cui va ramane copilul. Asta si daca femeia va face o plangere importiva lui.







 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.