Dana Nastase, deranjata de prezenta jurnalistilor la penitenciarul Rahova VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:31

Medicul de familie a spus ca a primit un apel in care i se solicita prezenta la adresa familiei Nastase.

 Nu stie insa cine a avut nevoie de ingrijiri medicale, la orele diminetii in resedinta din Zambaccian, unde se aflau doar sotia si fiul lui Adrian Nastase. 

Cel mai probabil medicul a venit pentru a se asigura ca starea emotionala a Danei Nastase ii permite sa duca la bun final vizita pe care urma sa i-o faca sotului, la penitenciar. Si prietena lui Andrei Nastase a fost alaturi de familie.
A venit intr-un suflet acasa la iubitul sau, insa nu a vrut sa faca nici o declaratie. 

Cei doi au venit cu doua valize si cu un bax cu apa. Au intrat in incinta penitenciarului, unde li s-au întocmit toate formalitatile necesare pentru acces. Nu au vrut sa stea de vorba cu jurnalistii.

Dana si Andrei Nastase au stat pret de cateva minute in sala de asteptare.
Pe fata lor se putea citi ingrijorarea. Abia au schimbat cateva vorbe. Apoi, s-au indreptat catre ghiseu. Nu au intrat pe poarta vizitatorilor, ci chiar pe usa principala de acces, pe unde, acolo, unde, de obicei, intra angajatii. Dana Nastase a parut, vizibil, deranjata de prezenta armatei de jurnalisti.

Bagajele pe care l-a primit Adrian Nastase au trecut prin filtrul de securitate iar apoi au fost cantarite. Un detinut are voie sa primeasca in fiecare luna un pachet de alimente de maximum 10 kilograme.


Dupa fix o ora, familia Nastase iesea pe usa penitenciarului. Regulamentul spitalului penitenciar, acolo unde este încarcerat Adrian Nastase, prevede ca durata maxima a unei vizite sa fie de maxim doua ore. La plecare, nici Dana si nici Andrei Nastase nu au vrut sa dea detalii despre starea de sanatate a fostului premier.

Potrivit legii, pe perioada detentiei, Adrian Nastase are dreptul la 4 vizite pe luna.






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.