STIREA ZILEI: Victor Ponta: "Voi respecta deciziile Curtii Constitutionale, dar si presedintele sa respecte deciziile Guvernului si ale Parlamentului" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:31

Curtea Constitutionala a decis ca presedintele trebuie sa reprezinte Romania. Doar ca premierul nu a tinut cont de hotararea Curtii si a plecat la Bruxelles.

 In tot acest timp Traian Basescu a trimis de trei ori ministerului de externe lista cu membrii delegatiei romane la Consiliul European. Evident seful delegatiei era Traian Basescu. A asteptat pana la miez de noapte un raspuns. In zadar insa. Dimineata a primit un telefon de la premier, care il anunta pozitia pe care o va avea in fata Consiliului. Vizibil deranjat de atitudinea lui Victor Ponta, presedintele a decis sa ramana acasa.


Odata ajuns la Bruxelles, Victor Ponta nu mai parea la fel de inversunat in ceea ce priveste hotararea Curtii Constitutionale. Desi nu a respectat decizia judecatorilor, premierul promite ca de acum o va face. Cu o conditie, insa!

Suparat ca premierul a trecut peste decizia Curtii Constitutionale si a plecat in locul lui la Bruxelles, Traian Basescu nu are totusi gand de razbunare.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.