Cum sa te comporti cu un BARBAT ca acesta sa nu te INSELE? Iata 13 tips-uri care te vor ajuta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 13:05

Se pare ca nu este atat de dificil sa-ti mentii barbatul credincios, asa cum pare la inceput. Toate femeile isi doresc ca iubitii lor sa fi fideli si sa le iubeasca cu adevarat, dar pentru ca acest lucru sa devina realitate, noi ne-am gadit sa prezentam o 13 pasi. O data urmati partenerul vostru va ramane fidel, bineinteles totul pana la proba contrarie.

Cu toate acestea merita sa incerci toti acesti pasi si daca vei descoperi ca nu vor efect inseamna ca e mai bine sa-ti vezi de drum, dar fara el. Bineinteles, daca nu alegi varinta in care sa inchizi ochii facand compromisuri doar pentru a-l avea aproape.

 

1. Respecta-l asa cum vrei ca el sa te respecte pe tine.

 

2.

Aminteste-i din cand in cand de ce este langa el si cat de important este el pentru tine. Cu alte cuvinte fa-l sa se simta special si garanteaza ca este singurul si unicul barbat de pe planeta, pentru tine. Spune-i cat este frumos, chiar daca barbatii sustin ca nu au nevoie de aceste cuvinte i face sa se simta mai increzatori in fortele proprii.

 

3.

Valideaza-i calitatile iubitului tau, daca se poate in fiecare zi. Fie ca lucreaza in afara casei sau in afara ei, sotul tau trebuie sa se simta ca ii este apreciata munca. Tu stii toate aceste lucruri, asa ca el de ce sa nu-ti cunoasca parerea.

 

4. Apreciaza toate lucrurile pe care le face pentru tine. Nu conteaza daca aceste lucruri sunt mari sau mici, ele inseamna ceva.

 

5. Pune-i mintea la contribuie. Adauga ceva picat din cand in cand relatiei voastre, spune-i fanteziile tale, dar asculta-le si pe ale lui.

 

6. Traieste, iubeste si razi!Radeti impreuna si nu unul de altul. Spune-i glume, lipeste tot felul de bancuri sau chestii amuzante prin casa ori da-i pe mail.

 

7. Asculta in primul rand si abia apoi vorbeste.

Lasa-l sa termine ce are de spus inainte de a-l intrerupe. Pune intrebari, daca nu esti sigura cu privire la ceea ce are de spus.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

8.

Fii cel mai mare suporter al lui! Barbatilor nu le place sa recunoasca, dar au nevoie in permanenta sa vada ca ai incredere in fortele lui si mai ales sa-l asiguri de acest lucru. Aratandu-i ca-l sprijini il vei asigura ca nu are nevoie de nimeni care sa umple aceasta nevoie.

 

9. Nu pierde respectul fata de propria persoana. Inceteaza sa dai vina pe el pentru orice si intelege ca unele lucruri nu pot fi controlate de tine.

 

10. Hraneste-l. Barbatilor le place cand femeia le gateste exact ca mama lor. Nu trebuie sa gatesti exact ca ea, doar afectiunea conteaza. Femeile pretind ca barbatii sunt caini, dar este bine sa va amintitit ca daca hraniti un caine, acesta nu va mai pleca de acasa.

 

11. Alinta-ti barbatul si ziua lui poate fi la fel de proasta ca si a ta. Aminteste-ti ca barbatii sunt niste copii mai mari si nu uita ca atunci cand erau mici si suparati mama era cea care ii scotea din acesta stare.

 

12. Cand il lasi singur, asigura-te ca are la indemana tot ce ar avea nevoie. Asta ii va arata ca iti pasa de el.

 

13. Nu te comporta cu el ca si cum ar fi un copil. In aceste circumstante el se va indeparta de tine. Barbatul are nevoie sa simta ca el este providerul. Asa ca cel mai bine ar fi ca bugetul familiei sa ii fie dat lui. Este un efort care conteaza!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.