Vedetele autohtone se dau in spectacol pe plajele de la Marea Neagra VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:33

E bine stiuta obsesia Biancai Dragusanu pentru silueta.

 Unii zic ca e prea slaba si ca deja isi pune serios sanatatea in pericol, dar pe ea nu o intereseaza.Temperaturile ridicate au impins-o imediat pe roscata sa il ia pe Print de brat si sa il duca la mare.

Cu o palarie mare pe cap si un costum de baie alb, Bianca s-a bucurat din plin de razele soarelui, uitand complet de cele de la solar. Si ca o adevarat diva, a stiut sa le ofere si curiosilor un adevarat spectacol de pozitii pe plaja din Mamaia.


Si daca scoatem pozele de anul trecut- surprinse tot de paparazzi Spy, vedem ca Biancai i-a placut mereu sa atraga atentia. Arata la fel de sexy si in urma cu un an, ba chiar a mai pierdut cateva kilograme, dar sex-apeal-ul l-a avut dintotdeauna.


Vine vara, bine imi pare, am divortat, deci hai la mare. Cam asa o vedem pe cantareata Sylvia. Femeie libera de contract acum, artista si-a expus sanii in toata splendoarea lor, fara absolut nicio jena.
Asa ca... cine o prinde la plaja, poate sa se bucure sa vada ce a vazut Andrei de la Alb Negru sase ani de zile. Dezinhibata total, Sylviei nici sa ii pasa ca este persoana publica, ea vrea sa se bronzeze fara urme.

Si Adelina Pestritu a fost extrem de senzuala la plaja. Imbracata cu un costum de baie roz, Adelina si-a delectat fanii cu o pozitii care mai de care mai provocatoare.
Nu-i bai! Iubitul ei, Razvan Ispas, a avut grija sa nu o scape din ochi tot weekendul.

O alta vedeta din Romania a vrut sa profite de soare si s-a dus fuga-fuguta la mare pentru o balaceala. Din pacate pentru Iuliana, varsta si-a spus cuvantul pentru ca nu mai are silueta trasa ca prin inel de acum cativa ani. Pana la urma, important este sa se simta bine asa cum este!


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.