Vijelia de pe litoral a maturat tot in cale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 07:55

Cand norii negri au inceput sa coboare amenintator spre pamant, iar vijelia s-a pornit deodata, oamenii si-au strans rapid tot ce-au avut: de la prosoape si cearsafuri, pana la pungi cu pufuleti.

 Si asa a fost. Postul de observatie al salvamarilor si palariile umbrelelor din stuf au fost trantite. Putin a mai lipsit ca si cele cateva sezlonguri sa zboare spre mare.  

Vantul a batut cu asa o putere, incat cu greu te mai tineai pe picioare, printre valurile de nisip. Daca oamenii au reusit sa fuga la timp din calea vijeliei, pentru salvamari abia atunci incepea greul.

Cu cateva minute inainte de furtuna, pe nisipul din Mamaia n-aveai loc s-arunci un ac.
Si nu de cati turisti au fost. Altul a fost motivul.

Asa arata litoralul nostru dupa un weekend prelungit. Printre stiuleti, pachete de tigari si pahare strivite sub calcaie, cativa curajosi s-au adunat pe plaja, in vreme ce altii se bucurau de apa calda. Zadarnic au asteptat ca patura groasa de nori sa se risipeasca. In locul razelor de soare au avut parte de perdele de ploaie si vanturi turbate.


Meteorologii nostri de ocazie n-au nimerit-o deloc. A plouat cu galeata, udandu-i pana la piele pe turistii din Mamaia care n-au mai apucat sa se puna la adapost.