Jennifer Lopez nu pleaca nicaieri fara colacul propriu de WC!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 aug 2021, 12:50

Jennifer Lopez refuza sa foloseasca colacul de toaleta, oricat d ecurat sau luxos ar fi el daca nu este al ei.

Starul are grija sa aiba mereu acces la propriul colac pentru a se asigura ca nu este infectat cu germeni sau bacterii. O sursa chiar a marturisit ca Jennifer este maniaca in ce priveste curatenia si nu ii place sa isi puna fundul pe orice toaleta daca nu este colacul ei atasat. Are unul special care se pliaza pe toate toaletele.

Cantareata este cunoscuta pentru felul in care vrea sa isi pastreze fundul intact.
Se zvonea ca fostul iubit al lui Jennifer, Ben Affleck i-ar fi comandat un colac special, portabil cu care sa calatoreasca prin toata lumea. In 2003 el a platit 105 000 dolari pentru un colac de toaleta incrustrat cu rubine, safire, perle si un diamant.

Pietrele erau infipte in plastic, ca nu cumva Jennifer sa isi raneasca fundul. La acea vreme, Ben a spus unui prieten: "Jennifer este printesa mea si merita tot ce e mai bun, chiar si cand vine vorba de toaleta."
Colacul era facut dupa un design propriu al actorului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.