N-o sa-ti vina sa crezi cat a cheltuit Ducesa Kate pe haine pana acum!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:33

De cand a devenit sotia Printului William, Ducesa de Cambridge a avut aparitii care mai decare mai spectaculoase.

Nimeni nu a reusit sa-i gaseasca vreun cusur atunci cand a aparut in public, fie ca e vorba d etinuta vestimentara, de par sau machiaj.

Astfel, Ducesa Kate a cheltuit aproape 54, 000 de dolari pe haine de la inceputul acestui an, suma ce coincide cu salariul lui William pe un an, ca pilot de elicopter, acesta fiind de 68, 000 de dolari. Cu siguranta, socrul ei, Printul Charles a achitat factura ca si pe a sotiei sale Ducesa d eCornwall.
William si fratele lui, Printul Harry au acumulat 11 milioane de dolari.

Publicatia Forbes deomstreaza ca nu este o suma astronomica, luand in considereare desele aparitii ale celor doi in ultimele cinci luni. La Jubileul Reginei, Kate a purtat creatii ale designerilor Alexander McQueen, Jenny Packham si Matthew Williamson.

Kate este de parere ca o haina poate fi purtata de mai multe ori. Chiar cand a fost anuntata logodna cu Printul William, ea a insistat sa poarte o rochie Zara.
A purtat d emai multe ori o rochita roz Emilia Wickstead, un pardesiu Missoni, dar si o pereche de pantofi culoarea nude.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.