NU INCERCATI ASA CEVA! A fost la un pas sa arunce benzinaria IN AER dupa ce s-a jucat cu bricheta in timp ce alimenta rezervorul masinii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:33

Daca ati cautat vreodata vreun semn care sa va confirme ca toate indicatoarele si avertizarile de la benzinarii au vreun sens, il aveti aici.

Secventele inregistrate de camera de securitate a unei benzinarii din Australia arata cum un barbat care se juca cu bricheta in timp ce alimenta rezervorul masinii a provocat un incendiu care putea avea consecinte devastatoare.

 

Imediat ce observa primele flacari, barbatul fuge pur si simplu, lansadu-i pe cei din jurul lui intr-un adevarat pericol.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

In

clip se observa ca foarte repede apare un alt barbat care, din fericire, reuseste sa stinga incendiul inainte de a se produce o catastrofa.

 

Pompierii care au vizionat ulterior filmuletul spun ca cei de acolo au avut mare noroc.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.