Regele Cioaba isi retrage plangerile impotriva lui Victor Ponta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 04:45

Nici nu bine a pus piciorul pe pamant maramuresean ca regele incoronat al rromilor a si intrat direct in cele mai arzatoare probleme ale supusilor.

 A vrut sa vada cu ochii lui cum traiesc dar mai ales daca sunt marginalizati de societate. Si cum sa afle regele cum o duc romii, daca nu chiar de la ei?

Cu asa o casa aranjata si cu regele care tocmai ti-a trecut pragul, cum sa nu tezesti indivia vecinilor de palier? Cine-a mai vazut asa apartmanet, cu mobila buna si cu plasma? Ca un rege bun, Florin Cioaba a tinut sa le vorbeasca romilor despre credinta si nu in ultimul rand despre cheful de munca. 


De mai bine de un an umbla vorba ca oamenii s-ar simti jigniti ca primarul i-a-ngradit. O fi adevarat? Fie praf, fie noroi, regele n-a lasat nimic neinspectat. Imediat ce si-a incheiat vizita in Baia-Mare, Florin Cioaba a tras si concluzia: nici vorba de discriminare. In plus, isi va retrage plagerile inaintate lui Ponta si chiar si plangerile din instanta in legatura cu zidul tiganesc si mutarea rromilor in blocurile sociale.






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.