Kanal D aduce un nou sezon al emisiunii „Nunta cu surprize”, din 7 iulie, sambata de la ora 20.30

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 12:44

Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu, gazdele emisiunii, sunt pregatiti sa porneasca intr-o noua expeditie, in cautarea celor mai interesante cupluri de indragostiti care s-au hotarat sa isi uneasca destinele si care isi doresc ca nunta lor sa fie una de neuitat.

Andreea si Cove vin in intampinarea viitorilor miri cu surprize inedite, spectaculoase, menite sa le ofere acestora momente unice, emotii puternice si lacrimi de fericire. Indragitii prezentatori pornesc pe drumuri diferite, pentru a participa la nunti diferite, si fiecare va incerca sa castige competitia pentru cea mai frumoasa nunta.

Nu doar mirii sunt cei care vor fi in centrul atentiei ci si nasii, pentru ca vor face tot posibilul ca finii lor sa aiba o nunta de vis cu ajutorul Andreei si al lui Cove.

Telespectatorii au un rol hotarator, ei fiind cei care decid, prin vot, nunta castigatoare. 

Iubirea nu tine cont de religie, bani, statut social.

Mirii vor fi alesi din toate categoriile sociale, din diferite zone ale tarii, cu educatii diferite, indiferent de religie careia apartin, cu sau fara avere. Vom avea ocazia sa vedem fie o nunta mai rafinata, fie una traditionala de la tara cu obiceiuri specifice locului, dar in orice caz, fiecare nunta va fi unica si in toate vom vedea ca iubirea spulbera orice prejudecata.

 

Maestrii ceremoniilor

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

De la pregatirile premergatoare nuntii si pana in ziua fericitului eveniment, Andreea si Cove vor urmari pas cu pas evolutia si bunul mers al acesteia dar, mai ales, vor „complota” cu nasii, ce surprize sa ofere mirilor.

Cu totii vor face ca nunta sa fie memorabila.

 

In plina vara, emisiunea" Nunta cu surprize" ofera un spectacol unic si efervescent, cu traditii romanesti de nunta din toate colturile tarii, in care distractia  se impleteste armonios cu spontaneitatea, iar Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu dau culoare nuntilor si aduc distractia la cote maxime.

 

Urmariti din 7 iulie, un nou sezon al emisiunii „Nunta cu surprize” alaturi de Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu, in fiecare sambata, de la ora 20.30, la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.