MIERCURI, ziua evenimetelor importante din viata lui Adrian Nastase. Vezi ce semnificatie are pentru familia politicianului!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 23:10

Cancan Tv a fost singura emisiune careia familia Nastase i-a acordat un interviu din Paradisul de la Cornu, in preajma Sarbatorilor de Paste.

Cancan TV a readus in fata telespectatorilor ultimul interviu acordat de familia Nastase unei televiziuni, inainte sa fie condamnat si sa incerce sa se sinucida. Adrian Artene si Andreea Mantea au fost in preajma sarbatorilor de Paste la familia Nastase, la celebra lor ferma de la Cornu.

Adrian si Dana Nastase impreuna cu fiul lor cel mare, Andrei au deschis portile paradisului de la Cornu si au prezentat, in premiera, casa si vasta intindere a domeniului.
Dana nastase povestea in luna aprilie cat de fericita este alaturi de omul politc, avand peste 25 de ani de casnicie. Ea a marturisit ca s-au cunoscut intr-o miercuri si tot miercui s-a nascut si fiul lor cel mare, Andrei. Din pacate tot miercuri, cateva luni mai tarziu, politicianul a incercat sa isi ia viata dupa ce a aflat sentinta judecatorilor.