Liviu Varciu:” Iftimoaie este o forta a naturii! M-a facut praf!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:58

Ionut Iftimoaie si Liviu Varciu au facut spectacol aseara la “Roata Norocului”, prezentatorul show-ului provocandu-l pe celebrul campion de K1 la lupta dreapta. Deznodamantul nu a fost cel mai fericit pentru Liviu Varciu care s-a vazut nevoit sa recunoasca suprematia lui Iftimoaie.

“Am facut box cand eram mai tanar, just for fun, dar Iftimoaie este o furtuna, nu te poti pune cu o forta a naturii!  Iftimoaie m-a facut praf, chiar daca ne-am luptat in joaca, de dragul show-ului”, a spus Liviu Varciu. 

 

Increderea in reusita a fost atuul Sidoniei la “ Roata Norocului ”, dupa cum chiar marea castigatoare a serii a declarat imediat dupa ce a intrat in posesia automobilului:  “Cred foarte mult in gandirea pozitiva.

Am venit la cu gandul sa castig. Sunt fericita ca am obtinut marele premiu, chiar mi-am dorit foarte mult o masina! Din punctele castigate i-am luat  surorii mai mici un I-Phone pentru ca isi dorea foarte mult!”.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

In editia de astazi, 21 iunie, o veti putea vedea la “ Roata Norocului” pe Gina Pistol, gata sa ia banii, masina si celelalte bunuri pentru Asociatia Invingem Autismul.  Cum se va descurca senzuala Gina cu vocalele si consoanele veti afla urmarind in aceasta seara, de la 20.00, cel mai tare show al verii, “Roata norocului”, prezentat de Liviu Varciu la Kanal D!