Liviu Varciu: "INSCRIE-TE si TU la Roata Norocului!" Vino ASTAZI si MAINE la CASTING!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 22:35

Noi potentiali concurenti sunt asteptati miercuri, 27 iunie, si joi, 28 iunie, la Kanal D, la castingul organizat pentru “Roata Norocului”

Miercuri, 27 iunie, si joi, 28 iunie, incepand cu ora 11.00, se organizeaza casting pentru emisiunea “Roata norocului” chiar in platoul unde se filmeaza show-ul prezentat de Liviu Varciu.  Asadar, toti doritorii care au implinit varsta de 18 ani sunt asteptati la sediul Kanal D, la Romexpo (Bulevardul Marasti, Intrarea D, Pavilion T) sa demonstreze ca sunt spontani, haiosi si dornici sa aiba norocul de partea lor. 

 

“Daca vrei sa castigi masini, sa-ti mobilezi casa, sa-ti utilezi acasa cu electronice de ultima generatie, sa te distrezi pe cinste si  sa fii vedeta pentru o zi, te astept miercuri, 27 iunie, si joi, 28 iunie, la sediul Kanal D din Romexpo, sa ne demonstrezi ca esti spontan si nu ti-e frica de consoane si vocale. La  s-a castigat inca de la prima editie o masina, a urmat o serie de premii consistente, si asteptam in continuare persoane dornice sa prticipe la concurs! Candidatul ideal trebuie sa fie haios, istet si sa aiba un dram de noroc!”, a declarat

Liviu Varciu.     

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Nu rata in fiecare miercuri, joi si vineri, de la ora 20.00, “ Roata norocului ”,un spectacol incendiar cu muzica buna, glume, fete frumoase si premii substantiale,  prezentat de Liviu Varciu, la Kanal D.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.