Florentin Pandele: "Imi doresc ca fiul meu sa devina preot nu popa"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 22:00

Florentin Pandele a primit in casa sa echipa Cancan Tv pentru a-l vedea pe micul David Petru si pentru a-l sarbatori.

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Vranceanu Firea este foarte mandru de fiul lui, David Petru. I-a pregatit si un tort pentru aniversare deoarece explica el, pana la varsta de un an, bebelusii se serbeaza in fiecare luna. " Este un tort in forma de buburuza.

Ma pricep sa ii dau sa manance, sa il schimb si sa am grija de el in aceeasi masura ca si Albinuta. Botezul il facem pe 30 iunie.
Mi-as dori sa cante in corul bisericii. Mi-as dori sa fie preot. Orice parinte se gandeste la ce va fi copilul lui cand va fi mare. Nu va fi un botez mare. Ne dorim ca fiul nostru sa fie sanatos. Pana la botez trebuie sa fim foarte atenti cu el. N-am spunem nu daca ar veni pe lume si o fetita, insa mama-soacra se uita mai ciudat ca e la foc continuu. 


Prenumele David vine de la o maicuta si e din Vechiul Testament, iar Petru din Noul Testament. Reprezinta dragostea si dreptatea. Sunt convins ca nasii nostri nu au fost lezati ca am ales aceste nume. Cel putin nu ne-au spus. Florentin Pandele le-a aratat telespectatorilor si cum ii pregateste baita si und eii fac baie. Are deja 5kg. Mi-era frica sa il ating cand a fost nascut."