SPOT CONTROVERSAT - Bebelusii care au starnit FURIA clientilor unei sali de fitness! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 21:50

Uita de yoga, pilates sau de jogging acest spot publicitar care a devenit destul de controversat a descoperit noi clienti, care a suparat cateva persoane.

Spotul a fost filmat de mai multe camere de filmat postat pe ascunt in interiorul salii de sport, iar vedete acestei reclame sunt cativa pusti obligati sa faca fitness. Amuzanta este reactia celor prezenti la sala de fitness, care pe tot parcursul exercitiilor fizice ale celor mici s-au uitat cu dispret catre antrenorii lor personali. In tot acest timp micutii se chinuiau sa ridice greutati sau haltere imposibil de miscat din loc.
Probabil intrebarea care le trecea prin cap era ce o fi in capul parintilor de le permit sa faca asa ceva celor mici.

 

Desigur, cei mici nu erau obligati sa faca sport, ci au fost actori intr-o reclama la cereale. Cu toate acestea noi va recomandat sa o urmariti pentru a vedea ce fete aveau cei din sala de sport cand ii vedeau pe micuti cum se chinuie sa ridice greutati si sa lucreze la aparatele de fitness.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.