Stelian Ogica aduce REFORMA in comuna! A ajuns consilier local in Stoienesti, locul sau natal VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 21:35

Il vedem inconjurat mai mereu de femei, este cel mai popular jucator la loto iar acum a devenit consilier local. Numai ca, odata cu succesul, dusmanii sunt tot mai multi.

In papuci de piele, tricou mulat si pantaloni scurti! Asa a preluat Stelian Ogica functia de consilier local in comuna natala. Si, pentru ca este "baiat de oras", Ogica inspecteaza Comuna Stoienesti nu oricum, ci pe motor.

 

Cu viteza vantului a plimbat-o pe colega noastra, doar, doar s-o convinga de frumusetile locului sau natal, dar si de planurile marete pe care le are.

 

E clar ca Ogica nu a uitat de unde a plecat! S-a terminat cu praful de pe strazi, noul consilier vrea sa asfalteze toata Comuna.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Dar, ca orice barbat de succes are si rivali! Culmea, unul dintre ei este chiar unchiul sau. Nea'

Dumitru nu se sfieste deloc sa-si ia nepotul la bani marunti.

 

Batranul a fost primarul Comunei inainte de Revolutie, iar anul acesta a candidat la functia de consilier. Numai ca nepotul Ogica l-a invins.

 

Dar sa nu credeti ca toata lumea il uraste pe noul Consilier din Stoienesti. Stelian Ogica e hotarat! Nu se lasa intimidat de dusmani si porneste in forta pe ulitele comunei.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.