Premierul Victor Ponta RISCA sa-si piarda titulatura de doctor in drept. E acuzat de PLAGIAT VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:39

Revista "Nature" publica un articol in care vorbeste despre un presuspus furt intelectual al actualului premier Victor Ponta.

El este acuzat ca mai bine de jumatate din lucrarea sa de doctorat este o copie a altor documente.

 

Numai ca revista nu a publicat nicio dovada in acest sens. TVR info a publicat insa in exclusivitate cateva pasaje din teza de doctorat a premierului Ponta care seamana izbitor cu alte lucrari sau sunt chiar identice.

 

Victor Ponta spune ca totul este o inscenare si sustine ca scandalul acuzatiilor de plagiat a pornit de la palatul Cotroceni, facand referire la declaratiile presedintelui de saptamana trecuta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

In articolul din revista "Nature", seful consiliului pentru recunoasterea diplomelor universitare de la Universitatea Bucuresti spune ca dovezile de plagiat sunt coplesitoare. 

 

Victor Ponta s-a aratat dispus sa renunte la titulatura de doctor in drept in cazul in care se va dovedi ca a comis o greseala.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.