COD GALBEN de CANICULA in toata tara! Iata ce temperaturi trebuie sa infruntam VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:39

Marti a fost emisa o atentionare cod galben de canicula valabila in toata tara, de miercuri pana vineri, temperaturile vor ajunge pana la 37 de grade in sud si sud-est, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

"Vremea calduroasa va persista in toata tara, in cursul dupa-amiezelor va fi canicula, frecvent se vor inregistra temperaturi maxime de 35- 36 de grade, iar vineri valorile termice vor atinge local 37 de grade in sud si sud-est", potrivit avertizarii.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cod-d5dd52cdaaa439ddca2640cab7a4eddf.jpg

 

Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 ceea ce face ca disconfortul termin sa fie accentuat. 



Marti temperaturile se vor incadra intre 35-36 grade, iar disconfortul termin va fi resimtit in special in zonele de campie si local in cele de deal si podis. Canicula va persista si sambata, 23 iunie in sud si instabilitatea atmosferica se va ccentua in majoritatea zonelor.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Sursa:

Mediafax.ro