SOCANT: i se spune omul basica! O boala CRUNTA i-a afectat intreg corpul si acum ii ameninta copiii FOTO+VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 18:45

Cand Chandra Wisnu s-a insurat cu sotia lui acum 33 de ani, simtea ca are totul. Era tanar, arata bine, avea o educatie aleasa si facea parte dintr-o familie respectabila.

Dupa nunta insa nu a mai fost atat de norocos. Chiar inaintea celei mai importante zi din viata lui indonezianul, care acum are 57 de ani, a observat ca are niste mici umflaturi pe spate care aratau ca niste basici.

 

Afectiunea s-a agravat in cele din urma, s-a extins si in cele din urma i-a acoperit tot corpul.

 

Mai tarziu barbatul avea sa devina cunoscut sub numele de "Omul Basica" in comunitatea in care locuieste, desi statea mai mult inchis in casa pentru ca nimeni sa nu-l poata vedea.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cand iesea afara purta trei jachete, un val si ochelari pentru a nu speria copiii de pe strazi.

 

"Oamenilor le este frica de mine si de fata mea oribila si se tem ca ar putea lua aceasta boala de la mine. Deci prefer sa evit oamenii. Nu ies afara decat atunci cand trebuie sa o iau pe fiica mea de la scoala, si cand fac acest lucru imi acopar fata pentru ca nu vreau ca ceilalti copii sa rada de ea", spune barbatul.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-ba637a7519ea772ee52bcb4c4cf6f553.jpg
Mai multe poze in galeria foto de mai jos.

 

 

Taguri: