EXCLUSIV! Mihaela Tatu, prima aparitie dupa o lunga suferinta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:40

Mihaela Tatu a renuntat la celebritate pentru a se bucura de lucruri simple, dar si pentru a se recupera dupa o lunga suferinta.

Mihaela Tatu a dezvaluit la" CanCan TV" ca a fost diagnosticata cu fibrom uterin. Dupa mai multe analize, examene medicale si tratamente, medicii au reusit sa o opereze cu succes. S-a recuperat, dar boala i-a schimbat perspectiva asupra vietii. A hotarat ca este cazul sa isi traiasca clipa. A calatorit in lung si in lat si s-a bucurat cat a putut de orice lucru simplu. In momentele grele i-a fost alaturi fiica ei, dar si catelul, Gore. 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

In platoul emisiunii "CanCan TV", Mihaela Tatu a debordat de fericire si a avut o atitudine pozitiva.

Le-a sfatuit pe telespectatoare sa mearga cat mai des la control medical pentru a evita situatiile imprevizibile. Fosta prezentatoarea TV a declarat ca este singura, nu are un iubit. "Nu este nimeni in viata mea. Nu este usor sa fii singur", a spus Mihaela Tatu. Si-ar dori sa cunoasca un barbat care sa aiba mult umor. I-ar placea foarte mult sa predea la o gradinita, sa aiba ocazia sa fie hairstylist si sa lucreze la o herghelie de cai pentru cel putin un an de zile.

 

Taguri: