Marioara Zavoranu in lacrimi. A fost ATACATA dur de confidenta familiei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:40

Daniela, o veche confidenta a Oanei Zavoranu si a mamei sale, s-a intors impotriva familiei Zavoranu.

Dupa ce a judecat-o aspru pe Oana Zavoranu, resprosandu-i obsesia pentru Pepe, Daniela s-a reintors in platoul" CanCan TV". De data asta fosta prietena a familiei a avut o confruntare in direct cu Marioara Zavoranu. Intr-un acces de furie, Daniela a atacat-o dur pe Marioara Zavoranu cerandu-i socoteala pentru vremea in care Oana si mama ei erau in razboi, judecandu-se pentru avere. Marioara Zavoranu a tinut sa clarifice faptul ca Daniela nu a fost prietena familiei, ci o simpla cunostinta care a apelat de mai multe ori la ajutorul financiar al familiei Zavoranu.

" Ea tot ce face, face pentru bani pentru ca moare de foame", a explicat Marioara Zavoranu." De ce esti asa de obraznica. Cat ti-a dat Pepe ca sa vii aici?", a mai adaugat mama Oanei. 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cearta

a fost la un pas de a degenera intr-un adevarat conflict. De mai multe ori Marioara Zavoranu s-a ridicat de pe canapea, indignata de reprosurile si dezvaluirile Danielei. La un moment dat, Marioara Zavoranu chiar a izbucnit in lacrimi si a vrut sa paraseasca platoul emisiunii. Moderatorii show-ului, Adrian Artene si Andreea Mantea au linistit-o si au convins-o cu greu sa ramana.