Alcoolul le-a luat mintile. Vedete pozate in ipostanze JENANTE la iesirea din club! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:41

Cand vine vorba de celebritati un lucru este sigur, viata lor se invarte in jurul petrecerilor, unele dintre cele mai tari party-uri fiind date chiar de acestia.

Le este si foarte greu sa refuze invitatiile, mai ales ca mare parte din ei sunt platiti pentru a participa la astfel de evenimente mondene. Si unde este petrecere este si bautura, de toate feluri, iar acestia profita la maximum si este invetibil rezultatul... se imbata.  Nu este de mirare ca majoritatea celebritatilor de la Hollywood ajung in centre de dezintoxicare inca de tineri.

 

Unii reusesc sa depaseasca acest viciu, dar alti actori se lupta cu alcoolul toata viata, asta ca nu mai mentionam si faptul ca multi dintre ei au si decedat din cauza abuzului de alcool,

droguri si medicamente.

 

Desi nu mai mira pe nimeni faptul ca vedetele sunt amatoare de alcool, paparazzi sunt in permanent ape urmele lor si reusesc sa-i surprinda la iesirea din cluburi, din pacate, in stari deplorabile. Nu va vine sa credeti? Convingeti-va din galeria foto de mai jos!

 

Cameron Diaz

 

Brad Pitt

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Courtney Love

 

Pam Anderson

 

Taguri: