Monica Gabor:" 99% din hainele pe care le-am avut din perioada Irinel Columbeanu, le-am donat!" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:41

Prezenta rara in peisajul monden autohton, fosta doamna Columbeanu, ne onoreaza cu o prezenta eleganta, demna de mare starleta Hollywood-iana.

 Daca are de gand Moni de la Izvorani sa ajunga stea de cinema la Hollywood aflam in cele ce urmeaza! Intre doua infatisari la tribunal in lupta pentru custodia Irinucai si naveta Los Angeles-Bucuresti, iata ca Monica de la Izvorani ne-a onorat cu prezenta ei gingasa la un eveniment monden! Noi… deloc cubanati am luat-o la intrebari!

Din fata frumusica din Bacau, care purta tricouri, blugi simpli si incaltaminte fara pretentii, Monica Gabor s-a transformat intr-o cunoscatoare de fashion! A evoluat treptat, iar de cand bate vant de State prin viata ei stilul vestimentar a cunoscut reale schimbari!
Care va
sa zica, ADIO tricouri cu vedere la buric, combinatii nefericite de culori si muulta goliciune! Moni nu se mai regaseste nicidecum in garderoba de pe vremea cand era sotia lui Iri! Cu alte cuvinte, Moni s-a mai rafinat, iar hainele de mii de euro cumparate din banii lui Irinel au devenit INUTILE!