Faceti cunostinta cu cel mai batran om din Romania! Vezi cati ani are VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:41

Faceti cunostinta cu domnul Pasculescu. La prima vedere nu i-ai da mai mult de 70 de ani , insa buletinul ii tradeaza varsta - 107 ani.

 Vioi si pus pe glume, batranelul se mandreste ca a ajuns pana aici. A fost mester croitor mai bine de o jumatate de veac, a creat costume populare pentru insusi Regele si a avut clienti de vaza in intrega lume. Si nu doar familia regala a imbracat costumele facute de mana domnului Pasculescu, ci si importanti sefi de stat din lume.

Batranul sustine ca munca l-a tinut si l-a ajutat sa ajunga la 107 ani.
Ar pune mana pe ac si ata chiar si acum dar spune ca e vremea de odihna. A lucrat pana la 100 de ani fara probleme.

Domnul Pasculescu s-a nascut pe 13 iunie 1905. Varsta ii este dovedita de buletinul facut inca de pe vremea Republicii Populare Romane. E senin si plin de viata si spunce ca nu s-ar da pe 20 de tineri.

N-are nevoie de baston, umbla prin gradina cat e ziua de mare, matura si urca scarile fara sa sufle greu.
Cei-i drept urechile l-au cam lasat, dar memoria ii e brici. Dovada ca ne-a depanat amintiri de-o viata, fara sa fie intrebat. Familia crede ca pofta de viata este secretul longevitatii lui.

Batranelul se mandreste ca nu a ajuns pe mana medicilor decat de doua ori intr-un secol. A avut probleme cu stomacul si atat.Pâna la 90 de ani, în fiecare duminica mergea la biserica- mereu cu palaria pe cap si o floare proaspata la butoniera.
Pentru ca este sanatos tun, cei doi copii, o nepoata si doua stranepoate spera sa se bucure cat mai mult de prezenta lui.




 


libertatea.ro Dezastrul de la Zărnești, cu 35 de morți: „Erau rași 35 de km de pe fața pământului!” Comuniștii au încercat să-l mușamalizeze

În urmă cu aproape 42 de ani la Uzina „6 Martie” din Zărnești avea loc o tragedie în urma căreia 35 de oameni și-au pierdut viața și alte câteva sute au fost rănite. În spatele birourilor și secțiilor unde se fabricau bicicletele Pegas și motoretele Mobra, la mică distanță, se realiza armament de război, care era depozitat în buncărele din dealurile Muscelului.