VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:42

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

Saptamana aceasta, vedeta saptamanii, este unul din cei mai titrati burlaci ai Romaniei, Liviu Varciu. Dupa aproape un deceniu, Liviu a urcat din nou pe scena, alaturi de colegii de la L.A., cu ocazia decernarii premiilor Romanian Music Awards.
 
"Nu este nicio diferenta intre publicul de acum din Craiova si cel din 2000. Eu am bufnit in plans, nici nu mai stiam versurile, dar alaturi de noi a fost echipa noastra, echipa L.A.",
a marturisit Varciu in cadrul emisiunii CanCan TV.

 

Asadar, se pare ca trupa L.A. revine  pe piata muzicii romanesti. Declarand ca se simte dator fata de fanii lui, Liviu a hotarat sa reuneasca trupa, lucrand in prezent la acest proiect. “Lucram de ceva vreme la acest proiect si, drept sa spun, imi este dor sa cant. Vom pastra stilul L.A. si vom lucra cu vechea echipa, care este cea mai buna”.


 

Pentru vara aceasta, Liviu Varciu pregateste un nou show de televiziune,  " Roata norocului",  ce va debuta miercuri, 20 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D. Alaturi de asistenta sa, Ana-Maria Barnoschi, acestia ii vor rasplati cu premii fantastice pe cei mai isteti si norocosi concurenti.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

 

Taguri: