Cori Gramescu te invata cum sa ai un abdomen plat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 01:45

Exercitiile ideale pentru un abdomen plat si bine definit sunt simple, ne-a asigurat Cori Gramescu, antrenoarea vedetelor.

Asculta cu luare aminte indicatiile antrenoarei ca sa ai rezultate! Ai nevoie de o saltea sau un covoras mai gros. Primul pas, te intinzi pe saltea, tine barbia intinsa spre tavan si nu te trage de cap. Exercitiile trebuie sa exercite presiune la nivelul abdomenului. Intinsa pe spate, cu mainile la ceafa, piciorul la 90 de grade, ridici umarul corespunzator piciorului pe aceeasi parte, apoi rasuceste si coboara. Piciorul de sprijin este intotdeauna incordat.
Schimba apoi piciorul.

Pentru urmatorul exercitiu este foarte important ca zona lombara sa fie lipita de podea. Nu te trage de cap si nu arcui spatele! Mainile la ceafa, piciorul drept ramane ridicat, abdomenul incordat, spatele drept. Expira, ridica piciorul stang si umerii de la sol, inspira si coboara umerii si piciorul stang de la sol fara a sprijini varful piciorului pe podea. Miscarea trebuie sa fie lenta si uniforma.
Urmatorul exercitiu este unul combinat. Ridici ambele picioare la sol, inspira, lasa umerii sa coboare pe saltea in timp ce picioarele raman intinse spre diagonala. Expira si ridica bazinul de la sol, inspira apoi coboara din nou. Miscarea trebuie sa fie lenta si controlata fara a forta gatul.