SCARBOS pentru unii, AMUZANT pentru altii! A avut loc prima editie a Campionatului de RAGAITURI. Vezi cum s-au descurcat concurentii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 22:05

In multe dintre tarile civilizate ragaitul este considerat a fi unul dintre cele mai jenante lucruri pe care le poate face o persoana in public.

Federatia Mondiala a Ragaitului incearca insa sa schimbe aceasta conceptie, iar pentru asta a organizat zilele trecute prima editie a Campionatului Mondial de Ragaituri.

 

Desfasurata in New York, competitia a strans un numar de cinci participanti care au baut sticle intregi de bauturi acidulate pentru a realiza cea mai lunga ragaitura inregistrata vreodata.

 

Titlul a fost castigat de Tim “Eater X” Janus, in varsta de 35 de ani, care a reusit performanta de a produce o ragaitura timp de 18.1

secunde, dupa ce a baut 7.5 litri de Mountain Dew si Coca Cola.

 

"Incercam sa tin tot aerul in stomac si ulterior sa-l eliberez treptat. Nu este un lucru usor, dar am reusit", spune castigatorul.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Desi acesta a fost primul Campionat Mondial al ragaiturilor, pe internet exista si alte filmulete cu Paul Hunn, despre care se spune ca are cele mai zgomotoase ragaituri din lume.

 

Sunetele produse de el sunt aproape la fel de puternice la un tunet.