CAZ SOCANT: a ramas DESFIGURATA pe viata dupa ce mama ei a provocat un incendiu care i-a distrus 90% din pielea corpului FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 12:25

Cand Julie Minter se uita la fiica ei, Terri Calvesbert, simte un profund sentiment de vinovatie.

Terri avea doar un an si 10 luni cand a suferit arsuri pe 90% din suprafata corpului din cauza unui incendiu provocat de mama ei, care a uitat o tigara aprinsa in camera.

 

Nasul, parul, mainile si urechile fetei au fost distruse complet de flacari. Cand pompierii au gasit-o zacand in pat, au crezut initial ca este o papusa neagra din plastic.

 

Acum in varsta de 15 ani, Terri este unul dintre putinii oameni din intreaga lume care a supravietuit unor arsuri atat de grave, care au necesitat peste 40 de interventii

chirurgicale.

 

Accidentul aproape ca a distrus relatia dintre ea si mama ei, care a vazut-o doar de cateva ori in decursul ultimilor ani.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Nimeni nu ma poate face sa

ma simt mai rau decat acum. Regret accidentul in fiecare secunda a vietii mele. A suferit si sufera in continuare din cauza mea", spune mama fetei.

 

Ea a dezvaluit ca incidentul a instrainat-o de fata ei si ca a avut de multe ori intentia de a se sinucide din cauza sentimentului de vinovatie.

 

Si totusi, unul dintre oamenii care nu au judecat-o niciodata a fost chiar fiica ei.

 

"Ar putea sa ma urasca toata viata si sa nu-si doreasca sa ma mai vada vreodata. Totusi nu face asta. Chiar ieri noapte mi-a dat un mesaj in care mi-a spus ca nu am de ce sa ma simt vinovata, ca nu a fost vina mea si ca mereu voi fi mama ei. Nu simt ca o merit".

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-af9a093965bb7a85d710084d1623ed12.jpg