NU se poate numi mama! CAZ SOCANT: si-a infometat fiica de 16 ani pana cand a ajuns sa cantareasca 10 kilograme VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:43

O fata de 16 ani care sufera de paralizie cerebrala a fost gasita infometata in casa parintilor ei, cantarind doar 10 kilograme, greutate care este normala pentru un copil de 3 ani.

Darlene Armstrong masura doar 95 de centimetri atunci cand a fost luata de medici si dusa de urgenta la un spital din Chicago.

 

Initial mama fetei, care are 50 de ani, a declarat ca a hranit-o cu oua, orez si pui. Ulterior insa si-a recunoscut faptele si a pledat vinovat atunci cand a fost acuzata ca a pus in pericol viata fiicei ei.

 

Femeia a fost condamnata in cele din urma la 18 luni de inchisoare. Doctorii

spun ca fetita a fost infometata pentru o perioada extrem de lunga de timp.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Ce este mai socant este faptul ca autoritatile pentru protectia copilului au fost anuntate cu 4 luni inainte de situatia fetei, primind un telefon anonim in acest sens.

 

Modul in care a fost gestionata situatia a fost insa unul defectuos. Asistentul social trimis in inspectie nu a realizat ancheta cum trebuie si a plecat de la domiciliul mamei fara sa vada fetita.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.