"Roata Norocului", cel mai fierbinte show al verii, din 20 iunie la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 15:22

“Roata norocului”, cel mai fierbinte show-ul verii, debuteaza miercuri, 20 iunie, de la ora 20.00, la Kanal D. Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii, impreuna cu asistenta sa, Ana-Maria Barnoschi, sunt gata sa ii rasplateasca pe cei mai isteti si norocosi dintre concurenti cu premii fantastice, fara precedent in televiziunea din Romania.

In fiecare editie a emisiunii “Roata Norocului”,  trei concurenti isi vor pune la bataie norocul si  abilitatea de a dezlega puzzle-uri de cuvinte pentru a castiga bani, electronice, elecrocasnice si gadgeturi de ultima generatie, piese de mobilier, produse cosmetice, bax-uri de bere, carburant in cantitati impresionante si chiar masini. O vedeta se va alatura concurentilor la fiecare editie, castigurile obtinute de aceasta urmand sa mearga catre un caz social. 

Glumele, emotiile mari, exploziile de bucurie si nu in ultimul rand muzica de calitate, interpretata de trupa emisiunii Lipscani Band, vor fi ingredientele ce vor face serile de vara si mai fierbinti la “Roata Norocului”, in fiecare miercuri, joi si vineri, incepand din 20 iunie.  Hit-ul trupei Voltaj, “Da vina pe”, cu versurile adaptate continutului emisiunii, a devenit imnul de la “Roata norocului”.   


"De miercuri, 20 iunie, de la ora 20.00,

urmariti cel mai tare show al verii,! Va veti distra copios alaturi de noi, tot ce trebuie sa faceti este sa va asezati confortabil in fotoliile de acasa si sa urmariti incercarile prin care trec cei trei concurenti ai fiecarei editii.  Voi avea alaturi de mine si o asistenta care va va binedispune cu siguranta! Ana-Maria este tanara, energica, vesela si spontana. Impreuna ne dorim sa purtam noroc cat mai multor concurenti care isi vor incerca sansa la Roata.
Nu in ultimul rand, avem  in emisiune un super-band, Lipscani Band, gata sa ne asigure coloana sonora pe tot parcusul show-ului”
, a spus Liviu Varciu.  

“Sunt fericita ca am fost aleasa la casting pentru a fi asistenta lui Liviu Varciu la. Liviu este un coleg mereu pus pe glume, stie sa ii relaxeze pe cei din jurul lui, astfel ca atmosfera de la filmari este plina de veselie”,

a declarat Ana-Maria Barnoschi. 

 

La cei 20 de ani ai sai, Ana-Maria Barnoschi are deja experienta camerelor TV, pentru ca de la 16 ani danseaza in diferite trupe de street dance si a aparut intr-o serie de show-uri televizate si videoclipuri alaturi de artisti celebri precum Inna, Pepe si Antonia. 

Pasionata de dans si de scena, Ana-Maria nu si-a negrijat studiile; este absolventa a Liceului Dante Alighieri din Bucuresti si, in prezent, este studenta in anul I la Facultatea Dimitrie Cantemir, sectia Relatii Internationale.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Informatii despre formatul “Wheel of Fortune”.

Roata Norocului ” (“Wheel of Fortune”) este un format original american, creat de Merv Griffin, si a avut premiera în SUA in 1975. “Roata

Norocului” este cel mai longeviv  si de succes concurs TV din istoria televiziunii americane (29 de sezoane/ 5655 editii), a castigat pana acum 5 premii Emmy si, in prezent, este produs in SUA de Sony Pictures Television si distribuit de CBS Television Distribution. In Romania, emisiunea “Roata norocului” este produsa de Zucchero Media. 

 

Nu ratati incepand din 20 iunie, in fiecare miercuri, joi si vineri, de la o ora 20.00, “Roata norocului” ,un spectacol incendiar cu muzica buna, glume, fete frumoase si premii substantiale,  prezentat de Liviu Varciu, la Kanal D

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.